Schattig - Dijkstra, Lida, 1961-; Tolman, Marije, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Konijn Tijn wil niet langer 'schattig' zijn, maar stoer. Totdat blijkt dat Truuske de stoere Tijn maar een engerd vindt. Prentenboek met paginagrote, gedetailleerde illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Anders zijn; Dieren. -- Verliefd zijn