Het grote kunstspel : een boek + spel voor jonge kunstkenners : verzamel je eigen Rembrandt, Picasso en Van Gogh - Hodge, Susie, ....-; Burley, Paul, ....-; Praill, Sarah, ....- (Tielt : Lannoo, 2014)
Een geweldig boek + spel voor jonge kunstkenners. Lees alles wat je moet weten over de kunstgeschiedenis in dit interessante boek. Ken je de kunststromingen? Renaissance - barok - neoclassicisme - romantiek - realisme - impressionisme - postimpressionisme - expressionisme - kubisme - futurisme - surrealisme - popart. En welke schilderijen kun je op de kop tikken? Verzamel de schilderijen van topschilders als Michelangelo, Monet en Dalí, en stel ze tentoon. Neem het tegen elkaar op in dit razend spannende spel. (flaptekst)
1 boek (64 p., ill.) + 1 kaart met spelregels + 48 vraagkaarten + 5 bonuskaarten
Leeftijd: 8+
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Basisonderwijs; Kunsteducatie -- Basisonderwijs; Musea; Schilderkunst