Mijn straat - De Moor, Paul, ....-; De Graef, Stefanie, ....- (Tielt : Lannoo, 2012)
Een jongen beschrijft zijn straat: de heuvel die hij op en af fietst, buurvrouw Martha die een pistool verbergt, de bakker met zijn bakfiets, de wegwerkers, de diverse fabrieken, de school die hij haat, de stekelbaarzen in de rivier, de Griek die bloemen verkoopt etc.
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Keywords: Buren; Herinneringen; Wonen