Otto rijdt heen en weer naar de stad - Schamp, Tom, 1970- (Tielt : Lannoo, 2011)
Onderweg naar de stad komen Otto en zijn vader allerlei voertuigen en gebouwen tegen. Otto kijkt zijn ogen uit. Parkeerplaats vinden lukt niet, dus rijden ze via de wasstraat terug naar huis. Moe en hongerig belanden ze in de file. Boek dat je van voor naar achter en dan weer terug moet lezen.
Versmelting van de eerder verschenen titels Otto rijdt heen en weer en Otto in de stad
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Steden; Verkeer; Zoekboeken