Klein receptenboek voor het nieuwe werken : 49 praktische recepten - Hameeteman, Roland, ....-; Kuiken, Ben, ....-; Vink, Gonny, ....- (Zaltbommel : Haystack, 2011)
Nederland valt massaal voor het nieuwe werken. Iedereen beseft inmiddels dat je slimme en hoogopgeleide kenniswerkers de ruimte moet geven. Maar hoe organiseer je dat? Roland Hameeteman, auteur van het succesvolle boek 'De kracht van mensen', geeft samen met Gonny Vink en Ben Kuiken 49 praktische recepten voor het nieuwe werken. Lees hoe je: - een missie bedenkt die iedereen bindt; - contact houdt met thuiswerkers; - de juiste tools kiest om efficiënt te telewerken; - beter brainstormt en vergadert; - verstandig omgaat met mail. Er is lang genoeg gepraat over het nieuwe werken. De keuken in, handen uit de mouwen en aan de slag!
Keywords: Human Resources -- Het Nieuwe Werken; Human Resources -- Werkplezier