Contentbijbel : hoe zorg je als merk voor verhalen met eeuwigheidswaarde - Hospes, Cor, ....- (Amsterdam : Adfo Groep, 2014)
Hoe zorg je als merk voor verhalen met eeuwigheidswaarde Miljarden mensen hebben de Bijbel gelezen en lezen dat boek nog steeds. In de meest succesvolle romans, blockbusting films en allerberoemdste schilderijen wordt naar verhalen uit het boek gerefereerd. En diezelfde verhalen doen honderdduizenden wekelijks uitbarsten in gezang en gebed. Dat zou elk merk zich toch wensen. Content voor de eeuwigheid. De Contentbijbel leert je hoe.
Keywords: Strategie -- Content; Merken -- Verhalen