Internationale migraties en migranten in Vlaanderen - Pelfrene, Edwin, ....-; Van Peer, Christine, ....- (Brussel : Vlaamse Overheid, 2014)
Studie over ‘Internationale migraties en migranten in Vlaanderen' van de Studiedienst van de Vlaamse Regering brengt recente internationale migratietrends en de aanwezigheid van vreemdelingen, immigranten en personen van vreemde herkomst in kaart
Keywords: Migranten -- Integratie; Migranten -- Vlaanderen; Migratie -- België; Migratie