In de nacht en 7 andere dierenverhalen - Veranneman, Ludwien, ....-; Van Doninck, Sebastiaan, 1979- (Wommelgem : Van In, 2014)
Verhalen over insecten, slakken en andere kriebeldieren in oplopend AVI-niveau. AVI-S t/m AVI-E4. Vanaf ca. 6 jaar.
Onder de sla; Het liefste; Een kuil voor de pim pam poen; Ik denk; Met je ogen stijf dicht; Avond; Een, twee, drie
Selectie uit Mijn eerste dierengroeiboek: ik lees het zelf! Kriebeldieren (Ludwien Veranneman, Davidsfonds, cop. 2008)
Keywords: Insecten