Spectrum SEI : sociaal-economische initiatie - Carreyn, Björn, ....-; Geeurickx, Filip, 1967-; Verbouw, Kris, ....- (Brugge : Die Keure, 2018)
Het vak Moderne wetenschappen combineert de deelvakken Wetenschappelijk Werk en SEI. Daarom hebben wij geopteerd voor één methode. In twee aparte leerwerkboeken worden de leerinhouden van Wetenschappelijk Werk en Socio-economische Initiatie behandeld. We volgen in beide boeken het OVUR-model, zoals het leerplan voorschrijft. Spectrum SEI, Spectrum WW en de projectbundels vormen dus een totaalpakket voor het leerplan Moderne Wetenschappen voor het 2e middelbaar. Spectrum SEI is volledig geactualiseerd met nieuw cijfermateriaal!
Keywords: Economie -- Secundair onderwijs