De toren van Harrewar - Dijkstra, Lida, 1961-; van Egeraat, Els, 1960- (Wommelgem : Van In, 2014)
De koning heeft Stijns vader opgesloten omdat hij denkt dat hij goud gestolen heeft. Stijn weet dat dat niet waar is en wil zijn vader bevrijden. Hij slaagt er in om het paleis binnen te sluipen, maar wordt betrapt door prinses Adrie. Gelukkig wil ze hem helpen.
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Keywords: Gevangenissen; Prinsen en prinsessen