Stoppen ! - Dijkstra, Lida, 1961-; De Boer, Kees, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Jesse wil stoppen met duimen. Zijn vader wil niet meer roken. Allebei merken ze hoe moeilijk dat is. Jesse en papa hebben allebei een probleem: Jesse duimt en pappa rookt. Samen besluiten ze te stoppen, en wie het best stopt, krijgt na een maand het geld dat papa anders oprookt. Geld als motivatie is één ding, volhouden een ander... AVI-M5. Vanaf ca. 8 jaar.
Keywords: Verslaving; Volhouden; Wedstrijden