Vraag en antwoord : ECG in pertspectief : in gesprek met professionals. - Nederlandse vereniging voor hart en vaat verpleegkundigen (S.l. : Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen, 2014)
De interventiecardioloog van het Radboutumc verzorgt al 10 jaar de rubriek "Vraag en Antwoord' in Cordiaal. Voor dit boek heeft hij acht casussen met ECG uitgezocht.
Naar aanleiding van het tienjarig jubileum van de rubriek 'Vraag en antwoord' in Cordiaal, het blad van de NVHVV
Keywords: Elektrocardiografie