Ik word jou! - Hokke, Henk, ....-; De Boer, Kees, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Bastiaan wil piloot worden, maar heeft hoogtevrees. Ilse ziet dierenarts wel zitten, maar kan niet tegen bloed. Ze besluiten van beroep te wisselen. Vanaf ca. 7 jaar.
Keywords: Beroepen