Rosie en Moussa - De Cock, Michael, 1972-; Vanistendael, Judith Irene, 1974- (Wommelgem : Van In, 2014)
Rosie verhuist met haar moeder naar een groot flatgebouw. Daar leert ze de jongen Moussa kennen. Samen raken ze opgesloten op het dak van de flat.
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Keywords: Vriendschap