Oma boef - Walliams, David, ....-; Ross, Tony, ....-; Vanbrabant, Roger, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Ben verveelt zich stierlijk tijdens de wekelijkse logeerpartijtjes bij zijn oma. Voor zover hij weet, is ze vooral dol op Scrabble en koolsoep. Oma blijkt echter een internationale juwelendief die de kroonjuwelen wil stelen. En daarvoor heeft ze de hulp van haar kleinzoon nodig.
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Keywords: Diefstal; Grootouders