Het duistere geheim van Frederick K. Bower. - Horowitz, Anthony, ....-; Van Gool, Jef (Jozef Georges Cornelius Maria), 1950- (Wommelgem : Van In, 2014)
Door de plotse dood van zijn ouders is de twaalfjarige Frederick Kenneth Bower op slag rijker dan wie ook ter wereld. Maar Frederick verveelt zich en weet niet wat hij met al zijn geld moet doen. Daarom omringt hij zich met een hofhouding die hem op zijn wenken moet bedienen. Hij houdt er echter wel van pesterijen uit te halen, want Frederick is een echte etter. Als hij op een dag een paar geheimzinnige papieren in de kluis van zijn vader vindt, wordt hij gemener dan ooit. Deze keer heeft hij het gemunt op Robin West, een onschuldige jongen die hij niet kent. Wat is het duistere geheim van Frederick K. Bower? (Bron: covertekst)
Leeftijd: vanaf 11-12 jaar