Onweer - Woltz, Anna, 1966- (Wommelgem : Van In, 2014)
Sam (13) helpt mee in een hotel in Italië. Daar ontmoet ze fotomodel Raf (15) en zijn zusje Larissa. Als er een autobom ontploft voor het hotel is dat het begin van een spannend avontuur. Vanaf ca. 11 jaar.
Keywords: Anders zijn; Avonturen; Bergsport; Italië