Goal - Franck, Gertjie, ....-; Van den Keybus, Dave, ....-; Chamlet, Marleen, ....- (Berchem : De Boeck, 2011)
In Goal! maken uw leerlingen kennis met de beginselen van technisch tekenen, boren, schroeven en hameren. Doel van het project is om eigenhandig een minivoetbal- of golfspel te realiseren. In het kader van het project leren de leerlingen meer over materialen en gereedschappen, tekens en symbolen (2D en 3D, pictogrammen, stroomdiagrammen …) en het belang daarvan in het leven van elke dag.
Doelgroep: 1e graad ASO
Keywords: Techniek -- Secundair onderwijs