Druk druk druk! - Huyghe, Bart, ....- (Berchem : De Boeck, 2011)
Maak kennis met het Kroatische familiebedrijf Kantal. Al generaties lang produceren zij alles wat te maken heeft met drukwerk. Het ontwerpen en maken van postkaarten, affiches, behangpapier, kranten, kunstwerken enzovoort heeft geen geheimen voor ze. De leerlingen treden in hun voetsporen en onderzoeken en ontdekken zo de wereld van het drukken.
Doelgroep: 1e graad BSO
Keywords: Techniek -- Beroepsonderwijs