Vrolijk kerstfeest, meneer Big ! - Spee, Gitte, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Meneer Big gaat met Schaap en Olifant het bos in om een kerstboom te zoeken. Ze verdwalen en blijven bij Uil slapen. De volgende dag nodigt Uil het drietal uit om bij hem het kerstfeest te komen vieren, hij woont namenlijk in de mooiste boom die er is. Het wordt een oergezellig feest met een zelfgebakken taart, heerlijke soep van Uil en een prachtig versierde kerstboom.
Leeftijd: vanaf ca. 3 jaar
Keywords: Varkens; Kerstmis