Anton en het kerstcadeau - Könnecke, Ole, 1961- (Wommelgem : Van In, 2014)
Als Anton gaat wandelen in de sneeuw, valt er een pakje van de slee van de kerstman. Anton wil het pakje teruggeven, maar voor wie was het eigenlijk bedoeld? Groot prentenboek met expressieve tekeningen in sobere kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Kerstmis; Cadeaus krijgen