Mejuffrouw Muis in het ziekenhuis - Van Lieshout, Elle, 1963-; Van Os, Erik, 1963-; Tolman, Marije, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Mejuffrouw Muis heeft een ingewikkelde stellage om haar staart. Het puntje van haar staart brak toen ze bijna gevangen zat in een muizenval. In het luxueuze muizenziekenhuis serveert men de patiënten thee met taartjes. En onder een grote kroonluchter (het ziekenhuis lijkt wel een paleis) dineert Mejuffrouw Muis met een aantrekkelijke jonge dokter. Als Muis weer naar huis mag, gaat de knappe dokter met haar mee.
Leeftijd: vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Muizen; Ziek - gezond