De ruïnes van Gorlan - Flanagan, John Anthony, 1944-; Corneille, Laurent, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Will droomt ervan om ridder te worden. Hij is dan ook teleurgesteld als de krijgsschool van kasteel Redmont hem afwijst. Halt, de mysterieuze Grijze Jager, neemt Will onder zijn hoede. De jongen leert om de geheime wapens van de Grijze Jagers te gebruiken: pijl en boog, een onopvallende camouflagecape en een eigenwijze kleine pony. Ook al verlangt hij hevig naar een zwaard en een strijdpaard, als hij samen met Halt op een geheime missie gaat, komt hij erachter dat de wapens van de Grijze Jagers zo slecht nog niet zijn.
Leeftijd: vanaf 12-13 jaar