Sigi & Julia - Simoen, Jan, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
De 12-jarige Sigi (ik-figuur) doet mee in een schooluitvoering van Romeo en Julia. Dat zijn vriendinnetje Julia speelt en een andere jongen Romeo, zorgt bij Sigi voor de nodige onrust.
Leeftijd: vanaf ca. 12 jaar
Keywords: Humor; Puberteit; Schoolleven