Zijdeman - Vereecken, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2014)
Parijs, achttiende eeuw. Louis en Camille wachten op hun vader. Hij is zijdehandelaar en zou voor de winter terug zijn uit China. Intussen is het winter en hij is nog steeds niet terug. Elk op hun eigen manier proberen Louis en Camille om te gaan met het gemis en de onzekerheid.
Leeftijd: vanaf 14 jaar
Keywords: Zijderoute; China -- 18e eeuw; Parijs -- 18e eeuw