Vice versa : schriftelijke taalverwerving Frans voor gevorderden - Bakker, Freek, ....-; Chatot, Christiane, ....-; Engelberts, Matthijs, ....- (Bussum : Coutinho, 2009)
Verdeeld over twaalf 'dossiers' krijgt de gevorderde student, middenfase hbo/universiteit, een groot aantal gevarieerde opdrachten in de schriftelijke taalbeheersing Frans: vertaalteksten Frans-Nederlands en Nederlands-Frans, grammaticale oefeningen en schrijfopdrachten, en dat op twee niveaus en met attendering op culturele kenmerken. De methode sluit af met twaalf teksten die op een bijgeleverde cd-rom kunnen worden geoefend en uitgewerkt en zo de student de nodige feedback verschaffen. (...) De teksten behandelen actuele onderwerpen, zijn thematisch geordend en belijnen accuraat het grammaticale traject. Een uitgebalanceerde leergang. In deze druk zijn drukfouten verbeterd en guldens en francs in euro's veranderd. © Redactie NBD Biblion
Keywords: Frans -- Taalcursussen