De gecoördineerde wet op de ziekenhuizen en andere verzorgingsinrichtingen : de tekst van de wet en de uitvoeringsbesluiten op datum van 2 oktober 2013. - Ceuterick, Griet, ....-; Duvillier, Gianni, ....-; Decoster, Christiaan, 1950- (Heule : UGA, 2013)
De 10de volledig geactualiseerde editie van “De wet op de ziekenhuizen” bevat niet alleen de basiswetteksten, maar ook de belangrijke uitvoeringsbesluiten van toepassing in de Vlaamse Gemeenschap. De auteurs verzamelden en ordenden de teksten op een systematische en logische wijze. Zowel de federale als de gemeenschapsregeling Talrijke en belangrijke bevoegdheden inzake gezondheidsbeleid zijn toevertrouwd aan de Gemeenschappen. Naast de federale wetgeving mag u dus ook de specifieke regelingen op communautair vlak niet uit het oog verliezen. Actueel en gebruiksvriendelijk Alle teksten zijn bijgewerkt tot en met het Belgisch Staatsblad van 2 oktober 2013. Voor opzoekingen kunt u gebruik maken van een chronologische lijst van de opgenomen teksten en van een handige alfabetische trefwoordenlijst.
Keywords: Ziekenhuis -- Recht -- Belgie