Misschien wisten zij alles : 313 verhalen over de eekhoorn en andere dieren - Tellegen, Toon, 1941-; Post, Mance, ....- (Amsterdam : Querido, 2012)
Fantasievolle verhalen over een bijzondere dierensamenleving, waar dingen gebeuren die ook in de mensenwereld kunnen voorkomen. Vanaf ca. 10 jaar.
De verjaardag van alle anderen
Bevat de verhalen uit de afzonderlijke bundels en twaalf niet apart gebundelde verhalen.