Groter dan een droom - Aerts, Jef, 1972-; Törnqvist, Marit, ....- (Amsterdam : Querido, 2013)
Op een avond hoort een jongetje een zacht gefluister. Het is zijn overleden zusje, die hem uitnodigt voor een fietstocht. Ze passeren haar graf en het ziekenhuis waar ze lag, maken een boottochtje en eten marsepein. De volgende dag is zus verdwenen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Keywords: Dood; Dromen; Rouwproces