Rennen - Peeters, Elvis, 1957-; Van Bael, Nicole, ....-; Dendooven, Gerda, 1962- (Tielt : Lannoo, 2013)
Een paard galoppeert over de heide en steeds meer dieren sluiten zich bij hem aan. Ze rennen maar door, in volle vaart, maar onduidelijk is waarheen. Prentvertelling met poëtische en filosofisch getinte tekst en sfeervolle, kunstzinnige illustraties. Vanaf ca. 6 jaar. (samenvatting)
Keywords: Dierengedrag