Mijn moeder is een stekelvarken - Isol, ....-; Brunt, Agnes, ....- (Amsterdam : De Harmonie, 2014)
Op een ochtend schrikt een meisje (ik-figuur) van haar moeder in de keuken. Ze weet ineens zeker dat haar moeder een stekelvarken is. Wordt zij nu ook een stekelvarken? Prentenboek met humoristische, sober gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.
Secreto de familia
Keywords: Gezin; Humor