Mijn fijne geluidenboekje - Van de Vendel, Edward, 1964-; De Leeuw, Mattias, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
In vijftig korte gedichten beschrijft Van de Vendel geluiden: papa die komt aangereden op het grindpad, het koffieapparaat, een lucifer die aangestreken wordt, een bad dat leegloopt, het kraken van sneeuw onder je voeten etc.
Leeftijd: vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Geluid; Poëzie -- Kinderen (0 tot 12 jaar).