Fred het (heel erg eigenwijze) hert - Smit, Pépé, ....- ([Amsterdam] : De Harmonie, 2013)
Fred is een eigenwijs hertje dat uitgekeken is op het bos waar hij woont. Hij gaat de stad in en ontdekt dat hij er anders uitziet dan de mensen. Hij wil schoenen aan en ook frietjes eten, maar daarvoor heeft hij handen nodig. Freds tekenaar volgt gewillig.
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Jezelf zijn