De hoed - Granados Niubò, David, ....-; Ris, Ineke, ....- (Antwerpen : De Vries-Brouwers, 2014)
Hoe kun je opvallen in een stad waar alles grijs is? Meneer Jolig verzint van alles, maar kiest steeds de verkeerde achtergrond. Dan bedenkt hij iets waarmee hij écht opvalt. Prentenboek met stripachtige illustraties met enkele kleuraccenten. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Kleding; Anders zijn; Jezelf zijn