Boer Boris gaat naar zee - van Lieshout, Ted (Theodorus Adrianus), 1955-; Hopman, Philip, ....- (Haarlem : Gottmer, 2014)
Boer Boris besluit een dagje naar zee te gaan. Dan moet natuurlijk zijn zwembroek mee en zijn trommeltje met eten, zijn schepje en zijn emmer. Met de rode tractor lukt dat wel. Koe Clara mag ook mee en de kippen. En Knol het paard, om de tractor te trekken. Het wordt een vrolijke stoet. Boek op rijm.
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Boerderijen; Vakantie; Zee en strand