Franky - Timmers, Leo, 1970- (Amsterdam : Querido, 2014)
Sam weet zeker dat op verre planeten robots wonen, maar niemand gelooft hem. Hij besluit er zelf eentje te bouwen. Dan landt in de tuin een ruimteschip met precies zulke robots. Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.
Keywords: Buitenaardse wezens; Fantaseren; Fantasiefiguren; Robots