Jacques naar de stad - Smith, Alex T., 1985-; van Straaten, Harmen, 1958- (Vianen : The House of Books, 2012)
Jacques is een kleine mollige hond met een baret en een trui. Met zijn beste vriendje meneer Wiebelsok beleeft Jacques spannende avonturen. Met zijn humor en na?eve kijk op alledaagse gebeurtenissen is hij onweerstaanbaar! Jacques naar de stad Vandaag gaan Jacques en meneer Wiebelsok naar de stad. Ze drinken een kopje thee in een caf?, bekijken winkeltjes en ze bezoeken een museum. Daar zien ze dat een dief een kunstwerk wil stelen. Wat moeten ze doen?