Die hoed zit goed - Wille, Riet, 1954-; Berebrouckx, Annemie, 1970- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2014)
Bundel met gedichten over dieren, eten, natuur, school en het lichaam. Met veel grote en kleine kleurenillustraties. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.