De frutsels - Van Hooff, Marieke, ....-; Versini, Marc-Aurèle, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2014)
Meneer en mevrouw Frutsel wonen in een gek huis, met een tropische binnentuin en een moeras. Meneer Frutsel is uitvinder. Maar mevrouw Frutsel is niet altijd blij met zijn uitvindingen...
Leeftijd: vanaf ca. 6 jaar
Keywords: Humor; Uitvindingen