Henri gaat naar Parijs - Klein, Leonore, ....-; Bass, Saul, ....-; Van de Vendel, Edward, 1964- (Haarlem : Gottmer, 2013)
Henri woont in een klein dorpje in Frankrijk. Hij droomt ervan om Parijs te zien. In zijn dorp is één bus en een park met vijf bomen en een kerkje. In Parijs, weet Henri, zijn er veel bussen, bomen en kerken. Alles is er anders en dat wil Henri graag zien, dus gaat hij op weg naar Parijs.
Henri woont in een klein dorpje in Frankrijk. Hij droomt ervan om Parijs te zien. In zijn dorp is één bus en een park met vijf bomen en een kerkje. In Parijs, weet Henri, zijn er veel bussen, bomen en kerken. Alles is er anders en dat wil Henri graag zien, dus gaat hij op weg naar Parijs.
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Fantaseren; Parijs; Reizen; Stad en platteland; Thuiskomen