Springende pinguïns en lachende hyena's - Goossens, Jesse, ....-; Tolman, Marije, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2013)
Wist je dat ijsberen linkshandig zijn? Of dat krekels horen met hun knieën? En dat kamelen hele dikke lippen hebben, waarmee ze zelfs cactussen kunnen eten. Vijftig spreads, met telkens een grote illustratie van een diersoort en daarbij een weetje.
Leeftijd: vanaf ca. 6 jaar
Keywords: Dieren