Little black book : fashion by Sofie Valkiers - Valkiers, Sofie, ....- (Tielt : Lannoo, 2014)
Sofie Valkiers droomde ervan haar eigen restaurant te openen en volgde een kookstage in Parijs. Zes maanden later keerde ze terug met een hart vol... mode! De elegante stijl van Parisiennes, de talloze winkeltjes, de fashion weeks, de ongelofelijke street wear, de eindeloze inspiratie... Sofie wilde haar passie met iedereen delen en startte haar fashion blog Fashionata. Intussen is deze blog een vaste waarde voor fashionista's. Sofie verklapt je de ins & outs van het modewereldje, toont je welke kledingstukken elke vrouw in haar kast moet hebben, vertelt hoe een dag tijdens de fashion weeks eruitziet én noemt haar favoriete adresjes in binnen- en buitenland waar je leuke en unieke stukken op de kop kunt tikken. Little Black Book. Fashion by Sofie Valkiers. is een boek boordevol inspiratie dat elke fashionista in huis mὀet hebben.
Keywords: Mode; Journalistiek -- Lifestyle