Blogboek : tips & inspiratie voor meer blogplezier - Deriemaeker, Kelly, ....- (Antwerpen : Vrijdag, 2014)
Velen voelen zich geroepen om een blog te beginnen, weinigen houden het langer dan enkele maanden vol. Of je nu plannen hebt om jouw droomblog uit de grond te stampen of vindt dat jouw bloggoesting een flinke boost kan gebruiken: het BLOGBOEK bundelt alle kennis die longtime blogster Kelly Deriemaeker de afgelopen tien jaar verzamelde, en laat je achter met een hoop inspiratie, tips en tricks van andere succesvolle bloggers, frisse ideeën en vooral veel goesting om zelf aan de slag te gaan. Waarom bloggen mensen? Welke blog wil je maken? Hoe vaak moet je posten? Hoe meet je je succes? Hoe krijg je meer bezoekers? Hoe vind je je focus? Dit boek biedt antwoord op deze en vele andere blogkwesties.
Keywords: Internet -- Blogs