De zeepridder en de heks van heinde en ver - In-'t-Ven, Kristien, ....-; De Leeuw, Mattias, ....- (Tielt : Lannoo, 2014)
De zeepridder moet op hun zoontje Max passen. Maar Max stinkt. Schildknaap Fons stelt voor om naar de heks van heinde en ver te gaan. Zij kan hen vast wel helpen. Maar de heks heeft een ander plan. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.
Keywords: Hygiëne; Ridders