Meester Pompelmoes - Andreus, Hans, 1926-1977; Dematons, Charlotte, ....- (Haarlem : Holland, 2013)
Meester Pompelmoes beleeft het ene na het andere avontuur, met de kinderen in de klas of met zijn sprekende huisdieren. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.
De verhalen in deze bundel zijn afkomstig uit alle delen die Hans Andreus schreef over meester Pompelmoes
Keywords: Avonturen; Humor; Schoolleven; Toveren