Het is een boek - Smith, Lane, ....-; Niskos, L. M., ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2014)
Aap zit rustig een boek te lezen, maar wordt voortdurend gestoord door Ezel, die helemaal niet begrijpt wat Aap aan het doen is. Hij bestookt hem met vragen over dat vreemde ding in zijn handen.
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Boeken; Computers; Lezen