Meneer Minuscuul en de walvis - Tuwim, Julian, 1894-1953; Butenko, Bohdan, ....-; Govaerts, Jo, ....- ([S.l.] : Book Island, 2014)
Meneer Minuscuul is een ondernemende ontdekkingsreiziger die zo klein is als een koffieboon. Hij wil verschrikkelijk graag eens een walvis zien, zo'n echte oceaanreus! Maandenlang zwalkt hij over de oceaan in zijn zelfgebouwde scheepje, maar het kolossale dier vertoont zich niet. Tot meneer Minuscuul op een dag een onbewoond eiland bespeurt ... Een tijdloze Poolse klassieker met knappe illustraties.
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Humor; Klein zijn; Reizen; Walvissen