Is dat alles? - Schutten, Jan Paul, ....-; de Boer, Kees, ....- (Haarlem : Gottmer, 2012)
'Mijn fiets had altijd lekke banden.' 'Banden? Bánden? Jij bofte maar. Mijn fiets hád niet eens banden. Ik reed op een fiets met houten wielen. En het zadel zat altijd los.' 'Is dat alles? Mijn fiets had vierkanten houten wielen, geen zadel en maar één trapper.' Dirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben daarom eigenhandig een fiets voor hem in elkaar geknutseld. Als Dirk voorzichtig laat weten dat de fiets wel een beetje krakkemikkig is, beginnen de opa's op te scheppen over de moeilijkheden die zíj moesten overwinnen om op tijd op school te komen. Een hilarisch verhaal!
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Humor; Opscheppen