Mijn favoriete sprookjesboek - Ross, Tony, ....-; Gladdines, Tim, ....- (Mechelen : Baeckens Books, 2010)
Zeven bekende en minder bekende sprookjes worden op geheel eigen wijze naverteld. Met veel grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.
De polder kobold - De Bremer stadsmuzikanten - Warme pap - Repelsteeltje - Prins Hyacint en de lieve prinses - Elfengeschenken - Meisjemooi en brutebeest
Keywords: Humor; Sprookjes