Als iemand ooit mijn botjes vindt - Robben, Jaap, 1984-; Leroy, Benjamin, ....- (Breda : De Geus, 2012)
Gedichten over Tempeest, Ulevel en Zefiertje. Nederlandse woorden die niemand nog gebruikt, komen als nieuwe, spannende dieren tot leven. Met zachtgekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Keywords: Poëzie -- Kinderen (0 tot 12 jaar).; Fantasiedieren